Groningen houdt rekening met vertrek Doan: "Huiswerk gedaan"

27 augustus 2019, 09:30

Eén van de vraagstukken in de Eredivisie is of PSV in de blessuretijd van de transfermarkt nog serieus werk gaat maken van de komst van FC Groningen-speler Ritsu Doan. Als dat gebeurt, dan heeft Mark-Jan Fledderus een plan klaarliggen.

De technisch directeur van FC Groningen zou er volgens diverse bronnen nog niet uit zijn met PSV, maar dat kan snel veranderen. Dat weet Fledderus ook. Mocht Doan toch vertrekken, dan weet de directeur wat hij wil. "We hebben ons huiswerk goed op orde en kunnen eventueel snel schakelen, ook als de tijd kort is. Dat is het probleem niet", zegt Fledderus tegen Dagblad van het Noorden. "De vraag is of het nodig is. Wij vinden dat we over een zeer talentvolle selectie beschikken. (...) Stel dat het tot een deal komt, dan vind ik ook dat een eventuele nieuwe speler weer een lange termijn-investering moet zijn met toekomstperspectief."

Fledderus kondigde maandag al aan dat Groningen een viertal spelers in ieder geval wil zien vertrekken. Het gaat om Jannik Pohl, Django Warmerdam, Michael Breij en Thijs Dallinga.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen