Doelwit Senesi: "Natuurlijk heb ik interesse in Feyenoord"

27 augustus 2019, 09:03

Feyenoord doet er alles aan om Marcos Senesi aan de selectie toe te voegen. Maandag werd bekend dat een akkoord met San Lorenzo aanstaande lijkt en dat de transfer zijn doorgang zal vinden als de Rotterdammers de Europa League bereiken. Senesi zelf ziet een stap naar Rotterdam wel zitten.

De Argentijn lijkt zich alvast te kunnen opmaken voor een transfer, aangezien Feyenoord vorige week met 3-0 won van Hapoel Be'er Sheva. "Het is nog onduidelijk", vertelt de centrumverdediger aan TyC Sports. "Ik weet niet wat er zal gebeuren. Ik heb het hier goed naar mijn zin en we hebben met de ploeg de goede weg ingeslagen."

Toch spreekt Senesi, die tussen de vijf en zeven miljoen euro moet kosten, zich positief uit over Feyenoord. De 22-jarige verdediger heeft een goed beeld van de Rotterdamse club. "Het gaat om Feyenoord, een belangrijke club in Nederland die ook Europees speelt. Uiteraard heb ik interesse in zo'n club. Het project interesseert me, maar mijn zaakwaarnemer heeft me verteld dat ik moest wachten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen