Dost: "Ik wilde deze transfer in goede harmonie maken"

Dost: "Ik wilde deze transfer in goede harmonie maken"

26 augustus 2019 – Bas Dost kondigt doelpunten aan voor Eintracht Frankfurt. De dertigjarige spits werd maandag gepresenteerd bij de Bundesliga-club. "Mensen kunnen zeker doelpunten van mij verwachten, daar draait het om voor een spits. Daarom ben ik ook gekocht", aldus de spits, die na veel gedoe overkwam van Sporting Portugal.Bij de overgang naar Eintracht Frankfurt kwamen Dost en Sporting lijnrecht tegenover elkaar te staan. Volgens de Portugezen stelde de speler ineens extra financiële eisen, maar de entourage van Dost deed dat af als onzin. Hij is blij dat alles nu in kannen en kruiken is.

"Er is veel gebeurd en veel geschreven. Ik kan alleen maar zeggen dat ik deze transfer in goede harmonie wilde maken", citeert Kicker hem. "Ik wil dit nu achter mij laten en vooruit kijken. Het heeft geen zin meer om erover te praten. Een maand geleden hoorde ik van de interesse van Frankfurt. Het gesprek met Fredi Bobic (technisch directeur, red.) gaf mij een heel goed gevoel."

Dost kan zondag in de competitiewedstrijd tegen Fortuna Düsselfdorf debuteren voor Frankfurt. De return in het Europese duel met Strasbourg komt nog te vroeg. Vorig seizoen maakte Frankfurt in de Europa League nog veel indruk, zag ook Dost. "Ik heb Frankfurt vorig seizoen gevolgd, ze speelden een geweldig jaar en hebben stappen vooruit gezet. Ik weet ook dat Eintracht geweldige fans heeft. Toen ik nog bij Wolfsburg speelde maakten zij indruk op mij. Zoveel fans bij uitwedstrijden."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 15 december 2019

  2. zaterdag 14 december 2019

  3. vrijdag 13 december 2019