Icardi blijft overbodig bij Inter, uitspraken Wanda Nara irriteren

26 augustus 2019, 22:59

De deur bij Internazionale blijft dicht voor Mauro Icardi (op archiefbeeld). Uitspraken van zijn vrouw én zaakwaarneemster Wanda Nara wekken dan ook irritatie bij de clubleiding van Inter. Volgens Wanda weigerde de spits iedere aanbieding omdat hij graag in Milaan wil blijven. Dat zei ze zondag, een dag voor de competitiestart van Inter tegen Lecce.

Wanda suggereerde zelfs dat voorzitter Steven Zhang Icardi gevraagd zou hebben bij Inter te blijven. "De uitspraken van Wanda Nara hebben ons een beetje geïrriteerd, zowel de timing als de manier waarop", zegt sportief directeur Giuseppe Marotta tegen DAZN. "Ik kan ook met klem ontkennen dat niemand Icardi gevraagd heeft om te blijven, zeker voorzitter Zhang niet."

Lees ook: Fris Internazionale geeft onder Conte meteen visitekaartje af

Volgens Marotta blijft de status van Icardi hetzelfde: hij is overbodig. De Argentijnse spits met een contract tot medio 2021 zat maandag tegen Lecce ook niet bij de wedstrijdselectie. Icardi heeft nog tot en met maandag om een nieuwe club te vinden, daarna sluit ook in Italië de transferwindow.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen