MVV pakt bij tegenvallend Jong PSV eerste punten van seizoen

26 augustus 2019, 21:57

MVV is van de nul af. De Maastrichtenaren boekten maandagavond op bezoek bij Jong PSV hun eerste competitiezege. De Eindhovense beloften, vorig seizoen nog derde in de Eerste Divisie, zitten na drie wedstrijden nog steeds zonder overwinning. Voor PSV'er Noni Madueke werd het duel er een om niet snel te vereten. De zeventienjarige Engelsman debuteerde tegen MVV in het betaald voetbal. Hij is bij de selectie van Jong PSV gehaald, omdat Zakaria Aboukhlal verkast naar AZ.

Op het vernieuwde trainingscomplex De Herdgang was het lang wachten op kansen. Van de beide ploegen maakte MVV wel de meeste aanspraak op de voorsprong. Die kreeg het ook na een van de spaarzame mogelijkheden. MVV profiteerde in de 37ste minuut toen Jong PSV de bal niet goed weg kreeg. De bal werd opnieuw ingebracht en met een goede voorzet van Joeri van Schroijen kreeg Facundo Bonifazi (foto) bij de tweede paal een niet te missen kans.

Jong PSV schoot de tweede helft uit de startblokken. De bal lag al na achttien seconden in het vijandelijke doel. Maar de vlag ging omhoog voor buitenspel en dus ging de gelijkmaker van Richard Ledezma niet door. Na die waarschuwing hield MVV eenvoudig stand, mede omdat de thuisploeg het veelbelovende begin geen vervolg kon geven. Daarom gingen de drie punten voor het eerst dit seizoen mee terug naar Maastricht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen