FC Barcelona onthult speciaal standbeeld van Johan Cruijff

26 augustus 2019, 21:25

FC Barcelona heeft het standbeeld van Johan Cruijff onthuld. Het eerbetoon aan de legendarische nummer 14 staat op het plein bij Camp Nou. Vrouw Danny en zoon Jordi Cruijff waren aanwezig bij de onthulling. Morgen (dinsdag) presenteert Barcelona het Estadi Johan Cruijff.

"Dit zorgt voor blijdschap en trots bij onze hele familie", sprak Jordi Cruijff. "We willen iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Het standbeeld staat op een voor hem heel speciale plek, waar hij als speler en als trainer veel tijd doorbracht." Barça-voorzitter Josep Bartomeu voegde daaraan toe: "Dit is een permanente herinnering aan Johan Cruijff. Johan is een zeer belangrijk onderdeel van onze geschiedenis."

[photo,124289,left,]

Het tweede eerbetoon aan El Salvador opent Barcelona morgen. Het Estadi Johan Cruyff wordt het tweede stadion van de Spaanse kampioen. Dit speciale onderkomen wordt de thuishaven van Barcelona B, waarvoor Ludovit Reis speelt, en de damesploeg waarin Oranjevrouwen Lieke Martens en Stefanie van der Gragt spelen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen