Van den Boomen wil naar De Graafschap, boosheid om Eindhoven

26 augustus 2019, 20:30

Branco van den Boomen zet zijn zinnen op een vertrek naar De Graafschap. De middenvelder meent dat zijn club FC Eindhoven mondelinge afspraken niet nakomt. Daarom liet hij maandag verstek gaan op de training. Van den Boomen wil dat zijn werkgever meewerkt aan de overgang. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Daan Kramp laten weten aan het Eindhovens Dagblad.

Volgens de belangenbehartiger zou Eindhoven de vraagprijs afgelopen weekend tot verbazing verhoogd hebben. Met pijn in het hart liet Van den Boomen vervolgens de training schieten, maar hij vindt dat deze manier van zaken doen niet door de beugel kan. "Branco heeft deze zomer veel aanbiedingen gehad, uit binnen- en buitenland", zegt Kramp tegen het ED. "Maar helaas kwamen de clubs er keer op keer niet uit."

Kramp vervolgt: "Dat de club een transfersom vraagt, is uiteraard het goed recht van FC Eindhoven en Branco wil ook absoluut dat FC Eindhoven een mooi bedrag voor hem krijgt. Wat er nu voorvalt, vindt hij heel vervelend maar dit is niet hoe het hoort. De Graafschap wil aan de voorwaarden voldoen die zijn gevraagd door FC Eindhoven en als ze vervolgens dat bedrag ook op tafel leggen dan krijgt ineens te horen dat de prijs nog verder omhoog gaat. Dat is geen manier van correct zakendoen."

Bij monde van technisch manager Marc Scheepers laat Eindhoven weten dat de gesprekken nog gaande zijn en dat de intentie er is om tot een akkoord te komen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen