Stam: "Iedereen beseft dat het een belangrijke week is"

26 augustus 2019, 21:28

Feyenoord staat voor een belangrijke week. Donderdag kunnen de Rotterdammers de poulefase van de Europa League veiligstellen, zondag tegen Willem II hoopt de ploeg van Jaap Stam op de eerste competitiezege. "Voor ons een uitdaging om daar een resultaat te boeken, daar heb ik de ploeg bewust van gemaakt", zegt Stam.

"Daar heb ik vandaag ook al een beetje op ingespeeld. Iedereen beseft dat het een belangrijke week is", aldus de keuzeheer in gesprek met Feyenoord TV. Eerst wacht de return op bezoek bij Hapoel Beer Sheva. In Israël verdedigt Feyenoord een 3-0 voorsprong. "Ze zullen iets willen forceren, dat is snel een doelpunt maken. We moeten niet uitgaan van het ergste scenario, maar we moeten wel rekening houden met wat we kunnen verwachten."

Op de maandagtraining van Feyenoord was het even schrikken toen Steven Berghuis met pijn naar de kant ging. Gelukkig voor de Rotterdammers viel alles mee. "Die kreeg een tikje. Als je tussen Tapia en Fer in komt, is het niet altijd even makkelijk om dat te hendelen. Steven weerde zich goed. Het was even pijnlijk, maar het gaat hartstikke goed met hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen