Fortuna bindt Angha als beoogd leider van verdediging

26 augustus 2019, 18:41

Fortuna Sittard heeft voormalig Arsenal-speler Martin Angha (op archiefbeeld voor FC Nürnberg) vastgelegd. De Limburgers zien in hem de beoogd leider van de defensie. De 25-jarige Zwitser trainde afgelopen week mee met de selectie van Sjors Ultee. Angha, die overkomt van FC Sion, tekende voor twee seizoenen.

"Met Martin halen we een speler in huis die bepaalde facetten toevoegt aan onze verdediging", reageert technisch manager Sjoerd Ars op het clubkanaal van Fortuna. "Het is een veelzijdige, atletische verdediger met veel voetballend vermogen. Wij zien in hem een belangrijke schakel in de achterhoede aangezien hij iemand is die continu coacht en daardoor spelers om hem heen beter laat functioneren."

Lees ook: Wat staat er nog te gebeuren op de transfermarkt in de Eredivisie?

In zijn jeugd speelde Angha in de academie van Arsenal, voor wie hij zelfs enkele Champions League-minuten maakte. Onder andere dat verleden schept verwachtingen. "Ik heb hier nu een paar dagen meegetraind en zie een jonge en talentvolle spelersgroep met veel kwaliteit. Ik hoop met mijn ervaring en verdedigende kwaliteiten mijn steentje bij te dragen", aldus de mandekker. "Ik ben blij om nu deel uit te maken van deze club en kijk uit naar een mooi seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen