Robben: "Wat moet ik dan zeggen? 'Laat rugnummer 10 liggen?'"

26 augustus 2019, 16:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bayern München was dit seizoen van plan om als eerbetoon aan Arjen Robben rugnummer 10 vrij te houden. Door de komst van Philippe Coutinho, wordt het oude rugnummer van de gestopte aanvaller de komende jaargang echter wel gebruikt. Robben twijfelde geen moment toen Bayern hem om toestemming vroeg.

"Daar ben ik heel makkelijk in. Ik wil wat het beste is voor de club. Dus als er een nieuwe speler is die rugnummer 10 wil, wat moet ik dan zeggen? 'Nee, laat dat rugnummer alsjeblieft nog een jaar liggen'?", aldus Robben tegenover Sky90. "Coutinho is een speler met enorm veel potentie. Maar hij heeft de overstap gemaakt naar een nieuwe club in een nieuw land, dus je moet hem wat tijd geven. Geef hem een paar weken en hij zal veel wedstrijden voor Bayern spelen."

Robben nam deze zomer afscheid van Bayern München en hing vervolgens zijn voetbalschoenen aan de wilgen. De aanvaller had er echter ook voor kunnen kiezen om zijn loopbaan te verlengen. "Ik kreeg veel aanbiedingen nadat ik Bayern München verliet. Dat vond ik een groot compliment. Ik heb enkele aanbiedingen serieus overwogen. Ik heb een paar gesprekken gehad en geluisterd naar wat clubs te zeggen hadden. Uiteindelijk besloot ik mijn carrière te beëindigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen