Spoorboekje: in gesprek met Harroui, returns in voorronde CL

27 augustus 2019, 21:28

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 27 augustus.

Specials

Sparta-parel Harroui op reis naar top: "Dit is een springplank"

De koppositie werd afgelopen weekend niet gepakt, maar toch is de stemming positief in het kamp bij Sparta Rotterdam na de 2-2 remise bij PEC Zwolle. Dat is ook niet vreemd gezien het feit dat de teller na vier duels op acht punten staat. Eén van de uitblinkers dit seizoen is Abdou Harroui, die zich via Sparta naar Jong Oranje heeft geknokt. Het succes smaakt naar meer. 

Wedstrijden

Krasnodar FK - Olympiakos (21.00 uur)

Er moet een wonder geboren wil FK Krasnodar de groepsfase van de Champions League halen. Nadat FC Porto werd uitgeschakeld, kenden Tonny Vilhena en consorten een vreselijke avond op bezoek bij Olympiakos. Er werd met liefst 4-0 (!) verloren op Griekse grond, wat een goede afloop van het CL-avontuur zeer moeilijk maakt. 

Bristol Rovers - Brighton & Hove Albion (20.45 uur)

Davy Pröpper en Jürgen Locadia begonnen het seizoen uitstekend met een 0-3 zege, maar afgelopen weekend werd er weer pijnlijk verloren in eigen huis van Southampton. Hoe gaan ze om met die tik? En krijgt Alireza Jahanbakhsh wellicht wél een kans in het bekerduel? Het PSV-doelwit zat tot dusver niet bij de selectie, maar met Manchester City, Burnley, Newcastle United, Chelsea en Tottenham is het programma voor Brighton zwaar. Wordt er gerouleerd? 

Montpellier - Olympique Lyon (19.00)

Na de galavoorstelling van Memphis Depay en teamgenoten tegen Angers, staat de uitwedstrijd tegen Montpellier op de rol. Die ploeg heeft tot dusver één punt gepakt en als Lyon de druk op Paris Saint-Germain - dat veel blessures heeft - op wil voeren, dan moet het winnen op bezoek bij Montpellier. 

Voetbal op tv

21.00 uur: Rosenborg BK – Dinamo Zagreb, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

21.00 uur: Rode Stel Begrado - Young Boys, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

21.00 uur: FK Krasnodar – Olympiakos, Veronica, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen