PSV traint zonder Bruma, Berghuis valt uit bij Feyenoord

26 augustus 2019, 13:00

PSV moet het in aanloop naar de return met Apollon Limassol nog altijd doen zonder aanvaller Bruma. De buitenspeler kwam wel op het trainingsveld, maar deed dat – net als Ryan Thomas – voor een individuele training. Bij Feyenoord viel Steven Berghuis maandag uit op de training.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. De kans dat Bruma fit genoeg is om donderdag te starten in de return lijkt bijzonder klein, gezien zijn bovenbeenblessure die hij vorige week opliep. Ibrahim Afellay deed net als de laatste tijd wel gewoon mee met de groepstraining, maar heeft zijn rentree nog altijd niet gemaakt namens de Eindhovenaren.

Berghuis

Bij Feyenoord sloot ook niet iedereen weer aan op de training, zo schrijft RTV Rijnmond. Alle basisspelers van tegen Hapoel Be'er Sheva kwamen op het veld voor de groepstraining, samen met Jan-Arie van der Heijden. Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra en Bart Nieuwkoop werkten een individuele training af en Berghuis ging voortijdig naar de kant. De buitenspeler viel – schreeuwend van de pijn – uit met een enkelblessure. Via Instagram laat hij weten dat zijn kwetsuur relatief meevalt en hij donderdag in de return van de voorronde van de Europa League 'gewoon' inzetbaar is. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen