Serero maakt financiële klapper door overgang naar Abu Dhabi

26 augustus 2019, 10:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Thulani Serero gaat er financieel flink op vooruit bij zijn nieuwe club. De Zuid-Afrikaanse middenvelder tekende zondag een contract bij Al Jazira uit Abu Dhabi waar hij, naar verluidt, jaarlijks een salaris van netto (ver) boven de miljoen euro krijgt. Dat meldt De Gelderlander.

De middenvelder aasde aanvankelijk op een transfer naar een Europese club, maar alleen vanuit het Midden-Oosten was er belangstelling voor Serero. "Uiteindelijk ga ik daarheen, waar ze me echt willen hebben", aldus Serero, die twee jaar bij Vitesse speelde. "Als andere clubs geen haast maken, of zich niet concreet melden, dan houdt alles op. Daar ga ik niet op wachten. Ik ben blij met Al Jazira. Dit is een ambitieuze club. Dit was mijn eerste keus."

Zijn overgang naar Al Jazira, waar Jurgen Streppel trainer is, legt Serero geen windeieren; financieel zet de oud-Ajacied een grote stap vooruit. "Een voetbalcarrière heeft een bepaalde looptijd. Mij gaat het in de kern om voetbal. Laat daarover geen misverstand bestaan. Maar financiën spelen ook een rol", erkent hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen