El Jebli baalt dat er weinig interesse was na zijn sterke seizoen

26 augustus 2019, 09:40

Youssef El Jebli maakte afgelopen weekend zijn transfer Al-Faisaly definitief bekend. De smaakmaker stapte over van De Graafschap en tekent een tweejarig contract bij de ploeg uit Saudi-Arabië. Financieel een mooie stap, sportief wellicht iets minder. "Ik vond het pijnlijk dat er na mijn sterke seizoen niet meer belangstelling was."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. "Eerder in de zomer toonden andere clubs uit Saudi-Arabië interesse. Maar dat werd nooit concreet", vertelt El Jebli, die ook nog mogelijkheden had in Nederland. "Vanuit de Eredivisie heeft alleen PEC zich in het begin van de zomer gemeld. Heracles Almelo kwam op het laatste moment nog." Toch kwam die overgang nooit rond en speelt El Jebli vanaf heden in Saudi-Arabië.

Een financieel aantrekkelijke uitdaging ("Dit aanbod kon ik niet weigeren"), maar ook sportief kijkt El Jebli er naar uit. "Het Midden-Oosten heeft mij ook altijd al getrokken. Ik ben benieuwd naar de cultuur, naar het voetbal. Dit is een stap die ik voor ogen had. Maar het is niet makkelijk De Graafschap te verlaten."

Lees ook: Smaakmaker El Jebli heeft transfer naar Al-Faisaly te pakken

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen