'Senesi naar Feyenoord bij plaatsing voor groepsfase EL'

'Senesi naar Feyenoord bij plaatsing voor groepsfase EL'

26 augustus 2019 – Feyenoord kan zich opmaken voor de komst van centrumverdediger Marcos Senesi. De Rotterdammers hebben met diens werkgever San Lorenzo op een haar na een akkoord bereikt over de transfersom. Omdat het heenduel in de laatste voorronde van de Europa League gewonnen werd van Hapoel Beer Sheva (3-0), lijkt de overgang een kwestie van tijd.Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Als Feyenoord zich plaatst voor de Europa League, wat gezien de 3-0 zege op de Israëlische opponent in het heenduel realistisch is, dan komt er drie miljoen euro extra binnen. Dat zou voor de technische man Sjaak Troost het laatste financiële zetje zijn om Senesi definitief naar De Kuip te halen.

Volgens het AD wordt er tussen de vijf en zeven miljoen euro betaald voor de achterhoedespeler. De 22-jarige voetballer wordt gezien als een groot talent en werd vergeleken met Ajacied Lisandro Martínez. Omdat ook een interlanddebuut voor hem nadert, gelooft men in Rotterdam dat zijn transferwaarde in Rotterdam alleen maar blijft stijgen.

Voor Jan-Arie van der Heijden - die afgelopen donderdag niet eens meer bij de selectie zat en al langere tijd zijn vertrekwens openlijk heeft uitgesproken - is de aanstaande transfer goed nieuws: niks lijkt een vertrek voor hem dan meer in de weg te zitten. 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 22 september 2020

  2. maandag 21 september 2020