Eerste doelpunt Babel levert Galatasaray slechts gelijkspel op

25 augustus 2019, 23:25

Ryan Babel (op archiefbeeld) heeft zijn eerste doelpunt voor Galatasaray te pakken. De zomerse aanwinst van de Turkse kampioen opende zondag de score tegen Konyaspor. Echter was dit onvoldoende voor de zege. In extra tijd maakte Konyaspor gelijk (1-1) en zit Galatasaray na twee wedstrijden nog zonder zege.

Babel, net als voornaamgenoot Donk basisspeler, had het nodige geluk bij zijn doelpunt. De Oranje-international haalde uit en werd zijn poging onderweg aangeraakt, waardoor doelman Serkan Kirintili het nakijken had. Dat doelpunt in de zestigste minuut leek lang de winnende goal te worden. Maar het tiental van Galatasaray - Michael Seri kreeg een kwartier voor tijd rood - moest in extra tijd de gelijkmaker van Jens Jonsson toestaan.

Voor Galatasray is dat een hard gelag. Vorige week vrijdag ging Cim Bom in de eerste competitiewedstrijd al onderuit bij Denizlispor. Ook toen eindigde het met tien man. De komende tegenstander is Kayserispor, de huidige club van Ben Rienstra en Bilal Basacikoglu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen