Atlético Madrid ploetert zich naar minimale zege op Leganes

Atlético Madrid ploetert zich naar minimale zege op Leganes

25 augustus 2019 – Een ploeterend Atlético Madrid heeft ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen. De ploeg van Diego Simeone boekte zondagavond een minimale zege op bezoek bij Leganes (0-1). Meest opvallend was het aantal kaarten: negen spelers gingen op de bon.Net als bij stadsgenoot Real Madrid en FC Barcelona is de topvorm nog ver weg bij Atlético. De Rojiblancos hadden de hele wedstrijd moeite mogelijkheden te creëren. Een spektakel legden beide ploegen dan ook niet op de mat. De glans ontbrak in het spel van Atlético, wat met de overwinning te veel kreeg.

Via een kopbal van Leganes-verdediger Roberto Rosales op de eigen paal kwam Atlético nog het dichtste bij een voorsprong. Aan de andere kant kwamen de bezoekers goed weg. Een knal op de lat Jonatan Silva voorkwam een achterstand en even later lag Jan Oblak in de weg bij een grote kans voor Javier Eraso.

Het zat Atlético bepaald niet tegen. Helemaal niet toen de 0-1 uit de lucht kwam vallen. Joao Felix bediende invaller Vitolo in de zestien. De aanvaller nam de bal goed mee en schoot de bal beheerst in de verre hoek, waardoor kwaliteit de doorslag gaf.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 1 oktober 2020

  2. woensdag 30 september 2020