Til helpt Spartak Moskou in blessuretijd aan overwinning

26 augustus 2019, 00:35

Guus Til (op archiefbeeld voor AZ) gaat als een komeet van start bij Spartak Moskou. Na twee assists in zijn debuutwedstrijd, was de oud-speler van AZ zondag zelf trefzeker voor Spartak. In blessuretijd schoot hij Spartak naar een overwinning op Krylia Sovetov (1-2).

Spartak boekte in de uitwedstrijd een zwaarbevochten zege. Na een achterstand maakte voormalig NEC'er Jordan Larsson vroeg in de tweede helft gelijk. Een remise leek het hoogst haalbare, totdat Til het op zijn heupen kreeg. In blessuretijd trof een afstandsschot van Til doel.

Door die winnende treffer blijft Spartak gedeeld koploper in Rusland. Samen met Krasnodar, Rostov, Lokomotiv Moskou en Zenit St. Petersburg heeft de club van Til veertien punten. Door een beter doelsaldo staat Krasnodar bovenaan. De Russische competitie is zeven wedstrijden onderweg.