Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Utrecht ongewijzigd, herstelde Post terug bij VVV-Venlo

FC Utrecht ongewijzigd, herstelde Post terug bij VVV-Venlo

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 augustus 2019 – John van den Brom heeft geen verrassingen in petto in zijn opstelling voor het zondagmiddagduel met VVV-Venlo. De trainer van FC Utrecht kiest voor dezelfde spelers die een week geleden tegen Feyenoord (1-1) ook aan de aftrap stonden. Zijn collega, Robert Maaskant, voert wel wijzigingen door.

Utrecht is het seizoen met zeven punten uit drie wedstrijden goed gestart, dus heeft Van den Brom geen reden om zijn team te wijzigen. De herstelde Adrián Dalmau en Jean-Christophe Bahebeck zijn opgenomen in de wedstrijdselectie, maar beginnen op de bank. De van PSV overgekomen Bart Ramselaar is er nog niet bij tegen VVV.

Bij VVV keren Danny Post en Christian Kum terug in de basis. Dat gaat ten koste van Damian van Bruggen en Steffen Schäfer. Tot de wedstrijdselectie behoort ook Lee Cattermole. De ervaren Engelsman kan in De Galgenwaard zijn debuut maken voor de Venlonaren.

Opstelling FC Utrecht: Paes; Klaiber, Hoogma, Janssen, Guwara; Strieder, Gustafson, Maher; Kerk, Abass, Joosten

Opstelling VVV-Venlo: Kirschbaum; Pachonik, Kum, Röseler, Janssen; Linthorst, Post, Neudecker; Sinclair, Soriano, Van Ooijen Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd