Zidane heeft begrip voor reactie James na wisselbeurt

25 augustus 2019, 12:54

James Rodríguez was behoorlijk nijdig toen hij zaterdagavond tegen Real Valladolid (1-1) vroeg in de tweede helft naar de kant werd gehaald. Zijn reactie levert hem geen problemen op. Zinedine Zidane heeft zelfs begrip voor de frustratie van de Colombiaan.

De aanvallende middenvelder van Real Madrid werd de voorbije twee seizoenen verhuurd aan Bayern München en leek geen toekomst in de Spaanse hoofdstad te hebben. James werd in verband gebracht met een overgang naar Napoli, maar heeft nu plots een basisplaats bij de Spaanse grootmacht. Tijdens de seizoensouverture tegen Celta de Vigo (1-3 winst) bleef hij negentig minuten op de bank, maar tegen Real Valladolid stond hij aan de aftrap.

Na 57 minuten besloot Zidane om James te vervangen. Geïrriteerd verliet de Colombiaan het veld. "Hij speelde een goede wedstrijd, maar hij moest worden gewisseld omdat hij een tik had gekregen en we geen risico's wilden nemen. Hij was boos toen hij naar de kant werd gehaald, maar dat is begrijpelijk", aldus Zidane na de wedstrijd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen