Kerk droomt van Nederlands elftal: "Waarom niet?"

Kerk droomt van Nederlands elftal: "Waarom niet?"

25 augustus 2019 – De ster van Gyrano Kerk is rijzende. De 23-jarige aanvaller maakt een sterke ontwikkeling door en is onbetwist bij FC Utrecht. Hoewel hij er niet hardop over praat, droomt Kerk van het Nederlands elftal. "Waarom niet?"Bij Utrecht moet Kerk zich in de kijker spelen bij bondscoach Ronald Koeman. De aanvaller zette onlangs zijn krabbel onder een nieuw contract in de Domstad. Kerk loopt al een tijdje mee in het betaald voetbal, maar werd nooit geselecteerd voor Jong Oranje. "Jammer, maar aan de andere kant weet ik dus ook niet wat ik gemist heb."

"Tegenwoordig zie je spelers steeds jonger doorbreken. Voor mij moeten de mooiste jaren hopelijk ook nog komen. Ik ben ook van plan nog heel wat jaartjes te voetballen, hoor", gaat Kerk verder tegenover de NOS. "Ik ben nog jong. Maar als ik om me heen kijk naar al het talent op de Nederlandse velden, ben ik misschien toch een laatbloeier."

Met zeven punten uit drie wedstrijden is Utrecht het seizoen goed begonnen in de Eredivisie. Winnen de Domstedelingen zondag van VVV-Venlo, dan pakken zij zelfs de koppositie. "Dat is natuurlijk hartstikke mooi meegenomen, maar wij als spelers moeten reëel blijven. Ook al ben je tegen die tijd twee of drie wedstrijden verder, we zitten dan nog steeds maar aan het begin van de competitie."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 19 september 2019

  2. woensdag 18 september 2019

  3. dinsdag 17 september 2019