Lukaku 'houdt' van Huntelaar en voorspelt doorbraak van Malen

Lukaku 'houdt' van Huntelaar en voorspelt doorbraak van Malen

25 augustus 2019 – Romelu Lukaku is liefhebber van een aantal Nederlandse spelers, onder wie Klaas-Jan Huntelaar. Dat vertelt de Belgische spits aan Andy van der Meijde bij het programma Bij Andy in de Auto. Lukaku denkt dat Steven Bergwijn een mooie toekomst tegemoet gaat en voorspelt dat Donyell Malen komend seizoen definitief gaat doorbreken.Met Van der Meijde bespreekt Lukaku een hoop zaken. Zo vertelt de spits dat Ronald Koeman één van zijn beste coaches ooit was en geeft hij aan dat hij net Zlatan Ibrahimovic eigenlijk geen goede kopper is. "Hij is twee meter lang, maar kan hij koppen? Hij heeft fantastische voeten, maar hij kan niet koppen. Huntelaar kan goed koppen. Ja, ik hou van Huntelaar", aldus de spits.

"Het is verdiend dat hij nog een jaartje bij Ajax blijft, vooral na afgelopen seizoen. Hij is van de generatie die echt van het spelletje houdt. Robin van Persie, Huntelaar, Sneijder… dat zijn jongens die écht van het spelletje houden. Anders zou hij nu niet meer spelen. Ik vind Dolberg ook goed", gaat Lukaku verder. De spits maakte deze zomer de overstap van Manchester United naar Internazionale.

"Weet je wie goed gaat zijn volgend jaar in Nederland? Donyell Malen", voorspelt Lukaku. Ook van Steven Bergwijn heeft Lukaku een hoge pet op. "Na de oefenwedstrijd tegen Nederland sprak ik met Steven Bergwijn. Ik zei: ik vind je een heel goede speler. Als je de keuze maakt om te vertrekken, ga naar een club waar je zéker gaat spelen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 11 december 2019

  2. dinsdag 10 december 2019