Heracles wint weer niet: "We gaan nog beter worden"

Heracles wint weer niet: "We gaan nog beter worden"

25 augustus 2019 – Na vier speeldagen is Heracles Almelo nog altijd zonder overwinning. Zaterdagavond kwamen de Heraclieden voor eigen publiek niet voorbij Vitesse. Ondanks dat de club uit Almelo nog altijd wacht op de eerste zege van het seizoen, maakt Cyriel Dessers zich geen zorgen.De spits, overgekomen van FC Utrecht, maakte tegen Vitesse het enige doelpunt van Heracles. Dessers scoorde tien minuten voor tijd, waardoor Heracles nog een punt overhield aan de wedstrijd. "Als je van 0-1 terugkomt tot 1-1 dan voelt het niet als een overwinning, maar het voelt toch goed", laat de spits weten aan RTV Oost.

Heracles speelde volgens Dessers slordiger en onrustiger dan de voorgaande wedstrijden. "Omdat Vitesse in de openingsfase beter en gevaarlijker was hadden we moeite om ons ritme te vinden. Maar we hebben zó hard gewerkt, dat is echt niet normaal. Zo'n jonge ploeg en dan zelfs na de 1-0 niet het hoofd laten hangen... we hebben ons terug geknokt en zelfs nog de grootste kansen gekregen. Dan kan ik echt trots zijn."

Dessers, die zijn eerste goal voor Heracles maakte, heeft dus een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd. Met twee punten uit vier wedstrijden staan de Heraclieden er echter niet florissant voor. "We hebben al laten zien dat we goed kunnen voetballen. We zijn een jonge ploeg en gaan nog beter worden. Aan het eind van het seizoen gaan we genoeg punten hebben, daar ben ik zeker van", besluit de Belg.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 1 oktober 2020

  2. woensdag 30 september 2020