Aston Villa pakt eerste zege, El Ghazi komt tot scoren

23 augustus 2019, 23:16

De eerste driepunter van het seizoen is een feit voor het gepromoveerde Aston Villa. Anwar El Ghazi was zijn basisplaats kwijt bij de Premier League-club, maar speelde toch een cruciale rol in de thuiswedstrijd tegen Everton. De Nederlander maakte de beslissende 2-0.

Everton pakte vier punten uit de eerste twee duels, terwijl Aston Villa twee keer verloor. Daar was vrijdag echter weinig van terug te zien. Everton had wel het meeste balbezit, maar Aston Villa sloeg toe op de cruciale momenten. De van Club Brugge overgekomen Wesley maakte er in de 22ste minuut 1-0 van en in de blessuretijd van de tweede helft kwam El Ghazi tot scoren. De Nederlander was in de eerste twee duels nog basisspeler, maar moest het nu met een invalbeurt doen. Dat ging hem goed af: in de negentigste minuut schoof hij de 2-0 langs Jordan Pickford.

Everton had daarvoor tevergeefs geprobeerd om het tij te keren. Na een uur spelen kwamen aanwinsten Alex Iwobi en Moise Kean in het veld. Dat hielp Everton niet, al raakte Iwobi nog wel de paal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen