Irritaties bij Groenendijk en Van As over aanstellen directeur

23 augustus 2019, 20:07

Bij ADO Den Haag was er deze week groot nieuws te melden. De club kwam naar buiten met het bericht dat er met Mo Hamdi een nieuwe directeur is aangesteld. Dat is zonder medewerken van technisch directeur Jeffrey van As gegaan en hij is daar niet blij mee.

Dat geeft de beleidsbepaler aan tegen Omroep West. Hij vormt met Alfons Groenendijk het voetbalhart van ADO en zij zijn niet gehoord in het besluit. "We werken in een voetbalbedrijf en dan moet je bij ons zijn over wat op voetbalgebied noodzakelijk is", reageert Van As tegen Omroep West. "Natuurlijk bepalen wij niet wie er aangesteld wordt. Maar wij geven spelers op het veld adviezen. Doen dit werk al jarenlang. Fons heeft zelfs bij Ajax in de top gespeeld. Dat soort mensen kun je gebruiken als je een nieuwe directeur aanstelt."

"Bij Fons zijn er ook wat irritaties over hoe het is gelopen", zegt Van As. "Tweeënhalf jaar geleden zijn wij samen met Mattijs Manders begonnen toen alles in brand stond. Die hebben we geblust. Dan verwacht je wat meer dat ze naar ons toekomen. In een voetbalbedrijf moet je, met alle respect, bij ons zijn als je wilt weten wat noodzakelijk is. Dat heb ik ook tegen de raad van commissarissen gezegd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen