Nieuwe ontwikkeling rond Icardi: spits krijgt nummer 7

23 augustus 2019, 19:08

Mogelijk vertrekt Mauro Icardi toch niet bij Internazionale. De club is al langere tijd op zoek naar een nieuwe werkgever voor de Argentijn, maar heeft die nog altijd niet gevonden. Het lijkt erop dat de spits tot die tijd gewoon speeltijd kan krijgen bij Inter.

De Italiaanse club haalde met Romelu Lukaku een nieuwe spits binnen en gaf hem ook rugnummer negen. Dat nummer was aanvankelijk nog in het bezit van Icardi. Trainer Antonio Conte is de aanvaller liever kwijt dan rijk, maar neemt hem wel gewoon in de A-selectie op voor het nieuwe seizoen. Inter meldt dat de Argentijnse spits rugnummer zeven zal dragen in het nieuwe Serie A-jaar. Mogelijk betekent dat dus ook dat hij 'gewoon' speeltijd zou kunnen krijgen. Icardi werd in verband gebracht met een transfer naar Juventus, maar die deal is nog niet van de grond gekomen. Het lijkt erop dat Icardi voorlopig in ieder geval niet meer als persona non grata wordt gezien.

Internationale, waar Stefan de Vrij nummer zes zal blijven dragen, begint het seizoen maandagavond met een thuisduel met Lecce.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen