Droste baalt van blessure: "Was niet meer aanspreekbaar"

23 augustus 2019, 18:24

Al na twee speelronden in het nieuwe seizoen is Wout Droste zwaar geblesseerd geraakt bij Go Ahead Eagles. De rechtsback liep vorige week vrijdag tegen SC Cambuur (5-0 verlies) een zware knieblessure op en is dit seizoen niet meer inzetbaar. Een doffe dreun voor de verdediger.

De dertigjarige Droste kwam in de zomer over van Heracles Almelo, maar kan dus nauwelijks van waarde zijn in zijn eerste jaar. Het slechte nieuws sloeg in als een bom. "Ik was niet meer aanspreekbaar eigenlijk. Toen ik het nieuws maandag hoorde ben ik naar de uitgang gerend, voor zover dat kan natuurlijk", knipoogt de verdediger tegen RTV Oost. "Inmiddels kan ik weer lachen, maar het huilen stond me nader. Onderweg naar huis heb ik vaak een traantje gelaten. Nu leer je relativeren, maar voetbal is mijn wereld en dat is dan opeens niks meer waard."

?Droste kwam in de uitwedstrijd verkeerd neer. "Alles deed extreem veel pijn. Ik wist dat het mis was, maar dit had ik ook niet verwacht. Ik hoopte op een knieband of een meniscus, maar toen ik hoorde dat het mijn voorste kruisband was werd ik eigenlijk gek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen