Wormuth verwacht zware wedstrijd, maar blijft optimistisch

Wormuth verwacht zware wedstrijd, maar blijft optimistisch

23 augustus 2019 – Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth is geenzins in paniek na de matige seizoensstart van zijn elftal. Komend weekend wacht er met Vitesse wederom een zware wedstrijd, verwacht de Duitse coach, die niet kan beschikken over Mo Osman (spierblessure), Tim Breukers en Sebastian Jakubiak (beide knie). Toch blijft hij optimistisch.Op de clubsite blikt Wormuth vooruit op de wedstrijd. "We geloven in ons team, we zien genoeg mogelijkheden tot ontwikkeling", aldus de Duitse coach. "Ze zullen zich per wedstrijd verbeteren, we hebben dus wedstrijden nodig. We hadden een goed gevoel na PSV, daar hebben we het als team goed gedaan." Deondanks werd er daar wel verloren en maakte Heracles tot dusver slechts één doelpunt in de competitie.

Wormuth stelt dat zijn elftal nog veel moet leren. "Leren door middel van verloren wedstrijden is niet zo lekker, het is fijner om te leren aan de hand van een overwinning. Vitesse is één van de beste team in onze competitie, dus dat wordt niet gemakkelijk. Een moeilijke wedstrijd, maar daarom spelen we ook in de Eredivisie."

Goed nieuws voor Heracles is dat aanvoerder Robin Pröpper weer fit genoeg is om in actie te komen, terwijl ook Jesper Drost weer bij de selectie zit. Hij begint echter wel op de bank en ziet Teun Bijleveld naast zich zitten. Hij wordt ditmaal vervangen door Joey Konings. 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 1 oktober 2020

  2. woensdag 30 september 2020