VVV heeft Post terug en kan Cattermole inzetten tegen FC Utrecht

VVV heeft Post terug en kan Cattermole inzetten tegen FC Utrecht

23 augustus 2019 – VVV-trainer Robert Maaskant heeft zondag tegen FC Utrecht wat meer te kiezen op het middenveld. Ten opzichte van het duel met Ajax (1-4) kan de coach over twee extra middenvelders beschikken: de weer fitte Danny Post en aanwinst Lee Cattermole. Daartegenover staat wel de afwezigheid van Johnathan Opoku.

Post is hersteld van een hamstringblessure en inzetbaar in De Galgenwaard. "Ik verwacht dat Post gaat spelen zondag, al zal ik dat natuurlijk met hemzelf nog even afstemmen", laat Maaskant aan De Limburger weten. De ervaren Engelsman Cattermole kan tegen Utrecht zijn debuut maken. "Lee is fit. Nog niet voor een hele wedstrijd, al zou die op karakter waarschijnlijk wel negentig minuten kunnen blijven gaan, maar hij kan spelen. Anders neem ik hem ook niet mee."

De concurrentiestrijd op het middenveld is hevig bij de Venlonaren. Dat viel vrijdag ook op tijdens de training; de afsluitende partijvorm was pittig. "Zo wil je het zien als trainer", aldus de oefenmeester. "Ik heb tegen de middenvelders die tot nu toe gespeeld hebben gezegd dat er wel iets gaat gebeuren."

gerelateerd