'FC Utrecht verlost Ramselaar van hopeloze situatie bij PSV'

23 augustus 2019, 12:32

Bart Ramselaar vertrekt bij PSV en keert na drie jaar terug bij FC Utrecht. Dat melden het Eindhovens Dagblad en het Algemeen Dagblad. De clubs hebben overeenstemming bereikt over de overgang van de 23-jarige middenvelder, die in Eindhoven geen uitzicht op speeltijd had.

Zo wordt Ramselaar van zijn hopeloze situatie bij PSV verlost. De middenvelder werd in de zomer van 2016 voor zo'n 4,3 miljoen euro van Utrecht overgenomen. Hoewel hij in zijn eerste twee seizoenen in Eindhovense dienst regelmatig aan de bak kwam, groeide hij nooit uit tot onbetwiste basisspeler. Sinds een jaar komt Ramselaar nauwelijks meer aan de bak bij PSV.

Ramselaar werd de voorbije tijd met meerdere clubs in verband gebracht, onder meer AZ en sc Heerenveen. De middenvelder gaat echter bij zijn oude club aan de slag. Bij Utrecht moet de vijfvoudig Oranje-international de concurrentie aangaan met onder meer Simon Gustafson, Adam Maher, Rico Strieder, Sander van de Streek en Joris van Overeem. Zodra alle formaliteiten zijn afgerond, wordt Ramselaar gepresenteerd in de Domstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen