AZ
0 – 0
LASK Linz

FC Utrecht verlengt contract van 'uithangbord' Janssen

FC Utrecht verlengt contract van 'uithangbord' Janssen

23 augustus 2019 – Willem Janssen heeft zijn contract bij FC Utrecht met één jaar verlengd. De aanvoerder van de Domstedelingen had een aflopende verbintenis, maar heeft een krabbel gezet onder een nieuw contract dat hem minimaal tot en met 2021 in de Galgenwaard houdt, met de optie voor nóg een seizoen.Dat maakt FC Utrecht bekend via de officiële kanalen. "Willem is een op en top professional, die het beste uit zichzelf en de mensen om zich heen wil halen en daarvoor alles doet en laat dat nodig is", vertelt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de clubsite over Janssen, die al een aantal jaar captain is van FC Utrecht.

"Hij is binnen- en buiten de lijnen een uithangbord voor de club. Hij is een voorbeeld voor zijn teamgenoten en de jeugd in Utrecht, die ervan dromen ook ooit in Stadion Galgenwaard te spelen. Wij zijn er trots op dat we de overeenkomst met Willem hebben verlengd en kijken samen met een goed gevoel terug op de voorgaande jaren, en met veel vertrouwen en ambitie vooruit naar de komende seizoenen", aldus Zuidam.

Janssen is een van de meest trouwe spelers in de Eredivisie. Hij kwam in 2014 over naar Utrecht, de club voor wie hij inmiddels al 187 officiële duels speelde. Eerder stond hij onder contract bij FC Twente, Roda JC en VVV-Venlo, maar veruit de meeste duels speelde hij in de Domstad.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 20 februari 2020

  2. woensdag 19 februari 2020