Heracles wil nog aanvallende versterkingen: "Mee bezig"

Heracles wil nog aanvallende versterkingen: "Mee bezig"

23 augustus 2019 – Heracles Almelo kent een zeer tegenvallende seizoensstart met slechts één punt uit de eerste drie wedstrijden, toch raakt technisch directeur Tim Gilissen niet in paniek. Dat de club op zoek is naar versterking, met name voorin, is echter wel een feit. "We kijken primair naar de aanval, naar een speler die ons vooruit helpt. We waken ervoor om geld uit te geven om het geld uitgeven."Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia over het aantrekken van nieuwe spelers. Voorin vertrokken Adrián Dalmau, Kristoffer Peterson en Brandley Kuwas. "Met die erfenis hebben we wel te maken. Je zet er niet zomaar even vier nieuwe spelers neer die meteen hetzelfde doen", aldus Gilissen over Heracles, dat tot dusver slechts eenmaal scoorde. "We zijn niet gelukkig geweest in het afronden van kansen, maar ik verwacht dat er ook wedstrijden gaan komen waarin de eerste kans er meteen in gaat."

Dat het tot dusver relatief rustig is op het transfergebied in Almelo, is volgens de technisch directeur logisch. "Je kunt zo wat spelers ophalen, maar dat willen we niet. We zijn kritisch, gaan het liefst voor het ideale plaatje. Iemand die past als voetballer en als mens, die fit is en ervaren is. We zijn er mee bezig, maar hij staat nog niet voor de deur."

Vertrekkende spelers
Los van het feit dat er nog aanvallend wat bij komt bij Heracles Almelo, gaan er mogelijk ook nog één á twee spelers weg. TC/Tubantia laat de namen vallen van de overbodige Reuven Niemeijer en Stephen Sama, maar daar wil Gilissen niet op reageren. Wel verzekert hij dat het geen basisspelers zijn en dat ook sterkhouder Mo Osman vermoedelijk gewoon in Almelo blijft. "Interesse is mij niet bekend. We hebben in juli bij elkaar gezeten om over zijn toekomst te praten. We willen zijn contract graag verlengen. Mo en zijn zaakwaarnemer gaven aan daarmee te willen wachten tot na 1 september. Dus als ze er voor openstaan, komen we er later op terug."

Lees ook: 'Heracles Almelo en Osman in impasse over aflopend contract'

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 22 september 2019

  2. zaterdag 21 september 2019

  3. vrijdag 20 september 2019