Speeltijd verrast Mitroglou, Van Bommel looft de spits

23 augustus 2019, 07:40

Kostas Mitroglou werd donderdagmiddag officieel gepresenteerd bij PSV en een paar uur later viel hij in het Philips Stadion direct in bij de 3-0 overwinning van de Eindhovenaren tegen Apollon Limassol. De Griekse spits was verrast dat hij meteen speeltijd kreeg van Mark van Bommel. "Daar ben ik gelukkig mee. Ik heb geprobeerd om direct te klaar te zijn om zo het team te kunnen helpen."

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "Ik was blij om al meteen te kunnen spelen, ik ben pas net hier. De fans en de atmosfeer in het stadion waren echt geweldig", loofde Mitroglou, die in de tien minuten die hij speelde door vrijwel alle fans werd toegezongen bij elke actie die hij maakte.

"Ik was wel een klein beetje verrast, de kans dat ik zou gaan spelen was fiftyfifty", wist Mitroglou. "Het plan was om op de bank te zitten, maar nu mocht ik al meteen invallen." Een paar uur eerder was zijn officiële presentatie. 

Ook trainer Van Bommel had de complimenten over voor de aanwinst van PSV. "Hij is een speler die kwaliteiten heeft die wij nog niet in de selectie hebben: kopsterk, fysiek sterk aan de bal, slim, op tijd voor de goal", vertelde hij tegenover FOX Sports. "Dat verwacht je van zo'n speler."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen