FC Groningen legt gewild Slowaaks talent Suslov (17) langer vast

22 augustus 2019, 16:47

FC Groningen is erin geslaagd Tomas Suslov langer aan zich te binden. De Groningers melden donderdagmiddag via de officiële kanalen dat de zeventienjarige Slowaak een nieuw driejarig contract heeft getekend. De gewilde aanvaller ligt nu tot medio 2022 vast bij de Trots van het Noorden.

Suslov kwam vorig jaar over van het Slowaakse 1. FC Tatran Presov. Voor zijn komst liep hij een week stage bij Bayern München. Volgens Mark-Jan Fledderus staat de Slowaak nog altijd op de radar bij (inter)nationale topclubs. Vanzelfsprekend is de technisch directeur blij dat het Groningen is gelukt om Suslov voor langere tijd vast te leggen.

"Om te beginnen was het al knap werk van onze scouting, dat wij een speler met de kwaliteiten van Tomas Suslov naar Groningen hebben weten te halen. Tomas is nu een jaar hier en heeft in die periode bevestigd een groot talent te zijn. Met FC Groningen onder-17 is hij afgelopen seizoen landskampioen geworden en in dat succes heeft Tomas een belangrijk aandeel gehad. Zijn prestaties blijven zowel nationaal als internationaal niet onopgemerkt", aldus Fledderus.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen