'Club Brugge en Spurs akkoord over recordtransfer Wanyama'

22 augustus 2019, 15:56   Bijgewerkt: 22 augustus 2019, 16:59

Club Brugge staat op het punt om te stunten op de transfermarkt. De Belgische grootmacht heeft volgens Het Nieuwsblad een akkoord bereikt met Tottenham Hotspur over de transfer van Victor Wanyama. Het is aan de 28-jarige middenvelder uit Kenia om te beslissen of de deal doorgaat of niet.

Club Brugge en Tottenham Hotspur hebben overeenstemming bereikt over een transfersom van tien miljoen euro plus vijf miljoen euro aan bonussen, meldt het Belgische medium. Als Wanyama daadwerkelijk de overstap maakt, dan wordt hij de duurste inkomende transfer ooit voor de Belgische competitie. Zinho Vanheusden van Standard Luik is op dit moment houder van het record (12,6 miljoen euro).

Tottenham Hotspur nam Wanyama drie jaar geleden voor bijna vijftien miljoen euro over van Southampton. In zijn eerste seizoen in Londense dienst was hij een vaste waarde, maar de afgelopen twee jaar niet meer. Wanyama kwam in het verleden ook uit voor Celtic en zette bij het Belgische Germinal Beerschot zijn eerste stappen in het profvoetbal.

Als Wanyama de overstap maakt naar Club Brugge, dan wordt hij teamgenoot van Ruud Vormer. De Belgische club nam eerder deze zomer afscheid van Arnaut Danjuma Groeneveld en Stefano Denswil. Sofyan Amrabat staat nog onder contract in Brugge, maar gaat zijn loopbaan waarschijnlijk vervolgen in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen