PEC Zwolle legt talent Westerman vast met eerste profcontract

22 augustus 2019, 15:39

Voor Jarno Westerman van PEC Zwolle zijn het mooie weken: eerst maakte hij tegen Willem II zijn debuut in de hoofdmacht van het eerste team, donderdag tekende hij ook zijn eerste profcontract bij de club uit Overijssel. Het aanvallende talent blijft tot en met 2022 verbonden aan PEC Zwolle. "Ik ben vastberaden om verder door te groeien en mij op termijn in de basis te knokken. Dat kan alleen met keihard werken en dat zal ik dan ook blijven doen."

Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. "Ik ben heel blij dat ik nu mijn eerste contract heb getekend, maar besef me ook dat het echte werk nu pas begint. Bij PEC Zwolle heb ik me in de jeugd ontwikkeld tot de speler die ik nu ben", aldus Westerman, die een goede indruk maakte in de voorbereiding en daarvoor beloond werd door John Stegeman tegen Willem II. Hij kwam vlak voor tijd als debutant binnen de lijnen tegen Willem II.

"Jarno heeft twee maanden geleden een kans gekregen en die met beide handen aangepakt", aldus technisch manager Mike Willems. "Niet alleen in oefenwedstrijden, maar ook in trainingen heeft hij de technische staf overtuigd van zijn kunnen. Zoals Jarno ook al zei, begint het nu pas echt. Hij heeft al een paar keer minuten mogen maken en als Jarno de lijn doortrekt volgen er nog veel meer optredens in het eerste elftal." Met het nieuwe contract wimpelt de buitenspeler ook de geïnteresseerde clubs in elk geval voorlopig af. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen