'PSV ziet in de overbodige Jahanbakhsh de opvolger van Lozano'

22 augustus 2019, 11:34

PSV heeft concrete interesse in Alireza Jahanbakhsh van Brighton & Hove Albion. De Eindhovenaren zien in de voormalig voetballer van AZ en NEC de ideale opvolger van Hirving Lozano, wiens overgang naar Napoli in kannen en kruiken is. Bij de Premier League-club heeft de Iraniër net als vorig jaar ook dit seizoen nog zeker geen vaste plaats veroverd.

Dat schrijft Voetbal International althans. Lozano's vertrek is vrijwel rond, de laatste details worden momenteel nog rondgemaakt en dan kan zijn vertrek worden aangekondigd. Eerder waren ook Steven Berghuis (verlengde zijn contract bij Feyenoord) en Ritsu Doan (FC Groningen vraagt teveel geld voor hem) in beeld bij de Eindhovenaren, die Nicolás González van VfB Stuttgart ook nog op de korrel zouden hebben.

Lees ook: Jahanbakhsh wil niet terug naar Nederland: "Veel vertrouwen"

Eerder gaf Jahanbakhsh nog te kennen dat hij niet terug wil naar Nederland. "Het is uitgesloten dat hij deze zomer nog vertrekt bij Brighton", sprak zijn zaakwaarnemer. In de eerste duels namens Brighton in het nieuwe seizoen kwam hij echter niet aan de bak - hij zat niet eens bij de selectie, terwijl hij vorig jaar ook geen vaste waarde meer was.

Jahanbakhsh speelde vorig seizoen negentien Premier League-wedstrijden voor Brighton, maar scoorde niet één keer. En dat terwijl hij het seizoen daarvoor nog 21 keer doel trof namens AZ, waarbij hij topscorer werd van de Eredivisie. Ook spits Kostas Mitroglou is op weg naar PSV: hij wordt voor een jaar gehuurd van Galatarasay, alleen de aankondiging uit Eindhoven ontbreekt nog.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen