Tagliafico over kaartenregen Ajax: "Een beetje agressie is goed"

22 augustus 2019, 08:46

Ajax greep dinsdagavond een negatief record in de uitwedstrijd tegen APOEL Nicosia: nog nooit kregen de Amsterdammers zoveel kaarten (8) tijdens een Champions League-wedstrijd. Toch zag verdediger Nicolas Tagliafico ook goede dingen bij zijn elftal. "Als je ziet dat het niet lukt zoals we het willen hebben, dan moeten we vechten."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Zelf ging de back overigens - niet voor het eerst en ook vermoedelijk niet voor het laatst in dienst van Ajax - ook op de bon. "Een beetje agressie is goed. Dan heb je soms harde duels nodig", vindt Tagliafico. "Misschien zijn dat wel Argentijnse duels, maar Nederlanders kunnen dat ook, hoor."

Met een 0-0 remise deed de strijdlijst Ajax maar weinig goed op Cyprus, toch blijft de Argentijn vol vertrouwen. "0-0 was niet genoeg natuurlijk, we kwamen om te scoren", verduidelijkt hij. "Maar thuis kunnen we van ze winnen. De automatismen van vorig seizoen hebben we nu niet. We moeten de ruimtes vinden. Vorig jaar deden we dat beter. Dat is niet makkelijk. We verliezen de bal op belangrijke plekken op het veld. Dat moet beter in de return."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen