Slutsky rekent op nog een aantal huurlingen van Chelsea

22 augustus 2019, 07:56

Vitesse rekent erop deze zomer nog een aantal huurspelers te krijgen van Chelsea. Dit seizoen kwam anders dan voorgaande jaren tot dusver alleen Charly Musonda tijdelijk over uit Londen, maar mogelijk volgt er nog meer. "Ik denk dat er aan het einde van deze transferperiode nog wel iemand bijkomt, net zoals Charly vorig jaar", aldus trainer Leonid Slutsky.

Tegenover De Gelderlander gaat hij in op de situatie van Vitesse. "Chelsea kijkt natuurlijk eerst naar de mogelijkheden om een speler te verhuren aan een club in een topland, de Bundesliga of Serie A bijvoorbeeld. Daarna komt Vitesse pas in beeld", beseft de oefenmeester, die de kansen van eventuele huurlingen wel duidelijk maakt.

"Als je te jong bent, zal het moeilijk worden om een basisplaats bij ons te veroveren. Stel we huren nu een centrale verdediger die voor het eerst naar een andere club gaat, dan zal hij de concurrentiestrijd bijna niet kunnen winnen van Danilho Doekhi, Armando Obispo en Tomas Hajek. En dat geldt voor meer posities", vertelt Slutsky, die zelf wil bepalen wie er speelt en dat zich niet op laat leggen vanuit Londen. "Grote talenten zijn natuurlijk altijd welkom", relativeert de coach die uitspraak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen