'Feyenoord dicht bij komst van Senesi en grijpt naast huur Chong'

22 augustus 2019, 07:42   Bijgewerkt: 22 augustus 2019, 09:46

Feyenoord komt steeds dichterbij de komst van Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger mag voor naar verluidt zo'n zeven miljoen euro vertrekken naar De Kuip en beide clubs komen steeds dichterbij tot een akkoord. In eigen land wordt de 22-jarige voetballer vaak vergeleken met Ajacied Lisandro Martínez.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Eerder werden achterin ook al George Johnston en Edgar Ié gepresenteerd, al is het volgens de ochtendkrant zeker niet ondenkbaar dat Jan-Arie van der Heijden nog vertrek. "Iedereen kent de vertrekwens van Jan-Arie. De club werkt daar ook aan mee. Maar hij is nog lid van de selectie en laten we ook niet vergeten dat hij veel prijzen met deze club heeft gewonnen", aldus trainer Jaap Stam. Volgens De Telegraaf de Argentijnse aanvaller annex middenvelder Alvaro Barreal van Velez Sarsfield (6 miljoen euro) in beeld zijn bij de Rotterdammers. 

Ook hoopte Feyenoord op de huur van voormalig jeugdspeler Tahith Chong, momenteel actief bij Manchester United. Naar die club vertrok hij omdat er volgens zaakwaarnemer Erkan Alkan daar meer aandacht was voor Chong. "Wij kregen toen de indruk dat de toenmalige directieleden Eric Gudde en Martin van Geel hem absoluut niet als toptalent zagen. Dat Kuyt nu wél aan Chong denkt, is mooi. Ze willen in de Kuip de jeugd een kans geven, maar Chong gaat voor zijn kans bij Manchester United", vertelt hij. Een snelle terugkeer naar Feyenoord is voorlopig dus niet aan de orde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen