Gisteren gemist: Vilhena verliest, Messi traint en PSV haalt spits

22 augustus 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 21 augustus.

Slot rekent tegen Antwerp FC op Vlaar en Wuytens

Arne Slot verwacht donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen Antwerp FC een beroep te kunnen doen op Ron Vlaar en Stijn Wuytens. Die spelers vormden de afgelopen periode het defensieve centrum, maar ontbraken tegen FC Groningen.

Messi traint bij Barcelona eindelijk weer met de groep mee

Goed nieuws voor FC Barcelona. Lionel Messi heeft woensdag weer met de groep meegetraind in de Catalaanse hoofdstad. De Argentijn miste door een kuitblessure het grootste gedeelte van de voorbereiding.

Chelsea laat miskoop Zappacosta op huurbasis naar Roma gaan

Door het vertrek van Rick Karsdorp naar Feyenoord had AS Roma een vacature op de rechtsbackpositie. Die is woensdagavond ingevuld met de komst van Davide Zappacosta. De Italiaan wordt gehuurd van Chelsea.

Vilhena en Namli beleven dramatische avond in CL

Het gaat zeer moeilijk worden voor Krasnodar om de groepsfase van de Champions League te halen. De Russische club won in de vorige ronde nog knap van FC Porto, maar heeft woensdag een dramatisch resultaat genoteerd op bezoek bij Olympiakos. Met Tonny Vilhena en Younes Namli in de basis werd er met liefst 4-0 verloren.

PSV haalt met Mitroglou de gewenste versterking in huis

De overstap van Kostas Mitroglou naar PSV is in kannen en kruiken. De Eindhovenaren betalen een transfersom van 1,25 miljoen euro aan Galatarasay, zo meldt de Turkse club woensdagavond. Het gaat om een verhuur van één seizoen. PSV was op zoek naar routine in de aanval en heeft die met de Griekse spits nu dus gevonden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen