Vilhena en Namli beleven dramatische avond in CL

Vilhena en Namli beleven dramatische avond in CL

21 augustus 2019 – Het gaat zeer moeilijk worden voor Krasnodar om de groepsfase van de Champions League te halen. De Russische club won in de vorige ronde nog knap van FC Porto, maar heeft woensdag een dramatisch resultaat genoteerd op bezoek bij Olympiakos. Met Tonny Vilhena en Younes Namli in de basis werd er met liefst 4-0 verloren.Krasnodar zal volgende week in eigen huis een wonder nodig hebben om de groepsfase van het miljardenbal nog te halen. De Russische ploeg zakte woensdag in de slotfase van de tweede helft compleet in elkaar. Bij rust stond het slechts 1-0 door een fraaie schuiver van Miguel Guerrero in de hoek. De schade bleef daardoor beperkt, maar in de tweede helft ging het helemaal mis.

Cruciaal bleek de invalbeurt van Lazar Randelovic bij Olympiakos. De aanvaller kwam in de 76ste minuut in het veld en tekende twee minuten later voor de 2-0. Het bleek een mokerslag voor Krasnodar, dat daarna helemaal door het ijs zakte. Tien minuten later was Randelovic ook verantwoordelijk voor de 3-0 en zelfs daar bleef het niet bij voor Krasnodar. Daniel Podence deed daarna ook nog een duit in het zakje door de bal heerlijk in het doel te wippen: 4-0.

Namli bekeek dat allemaal vanaf de bank, aangezien de buitenspeler na een uur werd gewisseld. Ook spits Marcus Berg werd voortijdig naar de kant gehaald. Vilhena maakte wel de negentig minuten vol en weet dat Champions League-voetbal halen een loodzware klus gaat worden in de return.

Overige uitslagen:
Young Boys - Rode Ster Belgrado 2-2
Dinamo Zagreb - Rosenborg BK 2-0

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 17 september 2019

  2. maandag 16 september 2019