Fer voelt zich goed en wil spelen: "Ik hoop morgen te starten"

21 augustus 2019, 16:41

Omdat Leroy Fer vorig seizoen weinig speelminuten maakte, valt de start van het seizoen bij Feyenoord hem zwaar. De middenvelder moet er direct staan en merkte dat hij als invaller tegen FC Utrecht weer last kreeg van zijn lichaam. Toch hoopt de international donderdag te starten tegen Hapoel Be'er Sheva.

"Het gaat goed", zei de middenvelder woensdag op de persconferentie volgens RTV Rijnmond. "Vorige week heb ik rust gekregen. Het was een lange tijd geleden dat ik negentig minuten had gemaakt en pas speelde ik binnen vier dagen twee keer negentig minuten. Het is in goed overleg gegaan en nu hoop ik de stap vooruit te maken. Ik hoop morgen te starten."

Fer heeft vertrouwen in het duel van donderdag en houdt vast aan de 4-0 thuiszege tegen Dinamo Tbilisi in de vorige rond. "Tegen Dinamo was het heel goed thuis, die lijn moeten we doortrekken, daar zijn we met zijn allen mee bezig. We spelen tegen een ander soort ploeg, maar we moeten van onze eigen kracht uit gaan", vindt de middenvelder.

Fer weet wat er kan gebeuren in het stadion als Feyenoord een goede partij op de mat legt. "Dan ontstaat ook weer die wisselwerking met het publiek. Als wij strijd leveren op het veld, slaat dat over op de tribunes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen