Stam mist alleen langdurig geblesseerden bij Feyenoord

21 augustus 2019, 15:22

Jaap Stam kan tegen Hapoel Be'er Sheva donderdagavond 'gewoon' beschikken over de meeste spelers. Alleen de langdurig geblesseerden zijn afwezig bij Feyenoord, dat verder een complete selectie heeft in de voorronde van de Europa League. "Alleen is het bekend dat we te maken hebben met spelers die wedstrijdritme missen", aldus Stam.

Tijdens de persconferentie ging hij in op de laatste voorronde van de Europa League, waarin hij dus kan beschikken over een vrijwel fitte selectie. Alleen Jens Toornstra, Nicolai Jorgensen en Sven van Beek zijn er niet bij, net als Dylan Vente en Bart Nieuwkoop vermoedelijk. Zonder hen blijft Stam vertrouwen hebben in een goed resultaat, maar makkelijk wordt het niet, waarschuwt de coach.

"Ze hebben technisch vaardige spelers en wachten op omschakelmomenten. Daar moeten we heel scherp op zijn. We bereiden ons goed voor en geloven in eigen kunnen", aldus de oefenmeester, die ook gevraagd werd naar het spel van Sam Larsson. De Zweed werd tegen FC Utrecht in de pauze gewisseld, nadat hij in de eerste helft met balverlies een doelpunt van de Domstedelingen inleidde.

"Ik heb veel vertrouwen in Sam", zei Stam over zijn pupil. "Hij is niet snel tevreden over zichzelf. Dan kan je jezelf ook naar beneden gaan praten. Dat moet niet, want dat doen anderen wel." Of hij in de basis start, wilde Stam nog niet prijsgeven. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen