Spoorboekje: PSV, Feyenoord en AZ spelen belangrijke duels

22 augustus 2019, 07:00   Bijgewerkt: 21 augustus 2019, 23:56

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 22 augustus.

Nieuws

Drukte bij PSV

Galatasaray kwam woensdagavond met het nieuws dat Kostas Mitroglou voor een jaar wordt verhuurd aan PSV. De Eindhovenaren hielden de kaken nog op elkaar, maar zullen vandaag vermoedelijk ook met het nieuws naar buiten komen. Ook is de verwachting dat de deal van Hirving Lozano naar Napoli vandaag zal worden afgerond.

Wedstrijden

Feyenoord - Hapoel Be'er Sheva (19.30 uur)

In de Eredivisie verloopt het vooralsnog zeker niet voorspoedig met de Rotterdammers, maar Feyenoord kan donderdagavond wel een hele grote stap zetten naar de groepsfase van de Europa League. Dan moet er in eigen huis wel een goed resultaat komen tegen de Israëlische opponent: kunnen ze net als Dinamo Tbilisi naar achteren worden gedrukt met de steun van Het Legioen?

PSV - Apollon Limassol (20.30 uur)

Mark van Bommel voorspelde voor de Eindhovenaren een heet potje in eigen huis tegen Apollon Limassol. Met de diverse afwezigen, onder wie Bruma en Michal Sadílek, zal de oefenmeester bovendien moeten roeien met de riemen die hij heeft. In Eindhoven verwacht men een goed resultaat, maar zo overtuigend was het in de vorige ronde tegen Haugesund FK ook niet...

AZ - Antwerp FC (20.30 uur)

Ditmaal in Enschede mag het nog altijd tegendoelpuntloze AZ het opnemen tegen het sterke Antwerp FC. De Belgische topploeg maakt een zeer degelijke indruk, maar de ploeg van Arne Slot verkeert in grote vorm. Positief is daarnaast ook dat Stijn Wuytens en Ron Vlaar waarschijnlijk fit genoeg zijn om vanavond in actie te komen. De twee centrumverdedigers ontbraken nog tegen FC Groningen.

Voetbal op tv

19.30 uur: Feyenoord - Hapoel Beer Sheva, SBS 9, ive verslag van het duel in de voorronde van de EL

20.30 uur: PSV - Apollon Limassol, Veronica, live verslag van het duel in de voorronde van de EL

20.30 uur: AZ - Antwerp FC, Kijk.nl, live verslag van het duel in de voorronde van de EL

00.15 uur: River Plate - Cerro Perteno, FOX Sports 4, live verslag van het duel om de Copa Libertadores

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen