Vitesse's Serero en Thelander ontbreken op de training

21 augustus 2019, 11:02   Bijgewerkt: 21 augustus 2019, 11:57

Vitesse gaat op korte termijn vermoedelijk afscheid nemen van Thulani Serero en verdediger Rasmus Thelander. Het duo ontbreekt woensdag op de training van de Arnhemmers om hun uitgaande transfer mogelijk af te ronden. In het GelreDome wordt al langer rekening gehouden met hun vertrek. 

Dat meldt Vitesse via de officiële kanalen. Serero wordt al langere tijd in verband gebracht met een overgang naar het Al Jazria van Jurgen Streppel: die transfer leek een kwestie van tijd en is nu vermoedelijk helemaal nabij, al wordt er in het bericht geen potentiële club genoemd. De Zuid-Afrikaan had een aflopende verbintenis na dit seizoen en wilde na twee seizoenen een stap maken bij Vitesse.

De situatie van Thelander – vorig seizoen nog gehaald door de Arnhemmers – was anders: de verdediger was totaal overbodig geraakt bij Leonid Slutsky. Hij kwam niet voor in de plannen van de Rus en liet ondanks een doorlopend contract weten graag weg te willen. Aalborg en de Griekse club Panatinaikos worden in verband gebracht met zijn diensten, voor die laatste club kwam hij eerder ook al uit. In totaal speelde Thelander dertien duels voor Vitesse.

Lees ook: Thelander 'zeer ongelukkig' bij Vitesse en wil vertrekken

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen