'PSV richt blik op González in plaats van te dure Doan'

21 augustus 2019, 10:49

PSV heeft de jacht op Nicolás González verder ingezet. De Eindhovenaren zaten in eerste instantie achter Ritsu Doan aan vanwege het naderende vertrek van Hirving Lozano, maar de overgang van de Japanner lijkt spaak te lopen. PSV wil daarom de aanvaller van VfB Stuttgart het liefst huren, maar zij willen hem alleen verkopen. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. FC Groningen wil zo'n dertien miljoen euro voor Doan en dat vinden de Eindhovenaren te gortig, waardoor zij hun blik hebben gericht op González. De Argentijn was vorige zomer ook al in beeld om Hirving Lozano op te volgen, maar destijds bleef de Mexicaan en vertrok González naar Stuttgart. Daar maakte hij twee goals in de Bundesliga afgelopen seizoen.

Eerder haalde PSV deze zomer al Timo Baumgartl over van de gedegradeerde club: dat ging voor een bedrag van tien miljoen euro, naar verwachting is González – die afgelopen weekend scoorde op het tweede niveau van Duitsland – zo'n twee miljoen euro goedkoper. Hij heeft namelijk nog een contract tot en met 2023 bij Die Schwaben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen