El Jebli op weg naar uitgang en is afwezig op de training

El Jebli op weg naar uitgang en is afwezig op de training

21 augustus 2019 – Youssef El Jebli is op weg naar de uitgang bij De Graafschap. De aanvaller annex middenvelder ontbreekt op de training van De Superboeren om zijn aanstaande overgang helemaal rond te maken. "Een eventueel vertrek betreuren wij, maar dit zijn de wetten in de voetballerij. Er rest ons nu niets anders dan af te wachten hoe de situatie zich gaat ontwikkelen", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.Op de clubsite geeft De Graafschap tekst en uitleg over El Jebli, die in de zomer al een paar keer dichtbij de uitgang was: onder andere Champions League-deelnemer CFR Cluj had interesse, maar liet plots niets meer van zich horen. Daardoor was hij in de voorbereiding een groot deel afwezig, toch had trainer Mike Snoei gewoon een basisplaats ingeruimd in de eerste twee duels van De Graafschap. Daarin scoorde El Jebli tweemaal én gaf hij een assist.

Lees ook: Snoei over interesse in El Jebli: "Meer respect is op zijn plaats"

"Er is bij diverse clubs in binnen- en buitenland concrete interesse voor Youssef. Het kan nu snel gaan, het zou zo maar kunnen dat hij vrijdag niet bij de wedstrijdselectie zit", aldus Hofstede. "Wij hebben er alles aan gedaan om Youssef te behouden voor De Graafschap, er lag een sterk verbeterde en meerjarige aanbieding voor hem klaar. Voor een club als De Graafschap was dit echt het maximale."

Desondanks kwam er geen akkoord met El Jebli (26), wiens contract in 2020 afloopt. De kans is groot dat hij zijn laatste wedstrijd voor De Graafschap dus heeft gespeeld.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 1 oktober 2020

  2. woensdag 30 september 2020