VVV-Venlo wil ervaren Cattermole (31) vastleggen

VVV-Venlo wil ervaren Cattermole (31) vastleggen

21 augustus 2019 – VVV-Venlo gaat zeer vermoedelijk in zee met Lee Cattermole. De ervaren middenvelder maakt een goede indruk bij de Limburgse club, dat hem een contract gaat aanbieden. Op voorhand was de 31-jarige Engelsman al op de hoogte van de financiële mogelijkheden, waardoor niets een overgang in de weg staat.Dat schrijft Voetbal International. Technisch manaer Stan Valckx laat weten dat VVV-Venlo hem graag wil inlijven en dat geld daarbij niet de grootste rol voor hem speelt. "Anders was hij niet gekomen", aldus Valckx. "We hebben vooraf een indicatie gegeven van onze mogelijkheden. Cattermole is niet op zoek naar het geld, hij wil plezier en iets nieuws in een goede competitie."

Lees ook: VVV-Venlo verrast: zeer ervaren Cattermole op proef

Cattermole heeft zijn sporen verdiend in de voetbalwereld. De Engelsman speelde liefst 271 wedstrijden in de Premier League. Dat deed hij bij Middlesbrough, Wigan Athletic en Sunderland. Met laatstgenoemde club zakte hij de voorbije jaren af van de Premier League naar de League One.

Gaat VVV inderdaad in zee met Cattermole, dan wordt de middenvelder de negende zomeraanwinst. Eerder kwamen Haji Wright, Tobias Pachonik, Thorsten Kirschbaum, Richard Neudecker, Steffen Schäfer, Samuel Scheimann, Jerome Sinclair en Elia Soriano over.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020