'Veldwijk vertrekt alleen nog voor absolute hoofdprijs bij Sparta'

21 augustus 2019, 09:19

De kans dat Lars Veldwijk nog vertrekt bij Sparta Roterdam deze zomer, wordt met de dag kleiner. De Rotterdammers hadden met de spits de afspraak dat hij voor 21 augustus mocht vertrekken. Hoewel een transfer nog niet helemaal wordt uitgesloten, is de kans wel afgenomen. "Als hij nu nog vertrekt, dan alleen voor de hoofdprijs", aldus Henk van Stee.

Dat vertelt de technisch directeur tegenover het Algemeen Dablad. "Ik ga er dus van uit dat Lars blijft", zei Van Stee over een mogelijk vertrek van de sterke spits, waarbij Sparta Rotterdam wel bereid was om mee te werken gezien zijn aflopende contract in 2020. Afgelopen week sloeg Veldwijk zelf nog een aanbod uit Iran af.

"Laat ik helder zijn: hij ís ook te koop", verduidelijkt de technisch directeur. "Dat geldt voor elke speler van Sparta. Alleen: mocht Lars nu nog weggaan, dan wel voor de absolute hoofdprijs.'' Het zou gaan om een bedrag van om en nabij een miljoen euro: met dat geld wil Sparta nog de markt op. PSV-spits Joël Piroe willen de Kasteelheren erg graag huren – die overgang lijkt in kannen en krijken – en ook moet er nog een linksback bij als back-up van Lassane Faye.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen